2 Ağustos 2012 Perşembe

Windows Xp Sp3 Sata İndir

Windows xp sp3 SATA/RAID destekli Esktralı bir xp arkdaşlar :) İndirdikten sonra rar dan çıkarın ve iso ya çift tıklarak en düşük hızda yazdırın.


Güncellenen Sistem : Windows XP PRO SP3
Boyut : 670mb (tek link)
Güncelleme Entegre Yöntemi : HFSlip
Güncellik Tarihi : 24.01.2011
Kurulum Çözünürlüğü : 1024 X 768 PX
Sıkıştırma : Rar / Şifre: yok



HASH DEGERLERI


MD5: DA396E15BBEB6F58D31187E57D5A14BB

SHA1: 499E451585207105C38CA0975153A031C23265D3

CRC: C271927B


Tarama : Spyware Doctor Antivirus=Temiz //



Ekstralar  ;

*Internet Explorer 8
*Windows Media Player 11
*.Net Framework 3.5 SP1 Tam Paket
*Flash Player
*Shockwave
*SilverLight
*Java
*Direct-X Kasım
*Aero Cursors
*7zip 9.18
*Mavi Görev Yöneticisi
*Hesap Makinesi +
*Kels CPL Bonus
*Winrar 3.93

Çıkarılan Bileşenler

MSN Explorer
Windows Anında Mesajlaşma [Messenger]
.NET Framework
Sistemdeki bütün sürücüler çıkarılmıştır.


 

CD-KEY: T6FQX-MWJX4-BDWVG-33T78-VFDFQ   

CD-KEY2 : GH2WR-BDT3X-3XBMR-HMVF2-QRMF8

(Lisans sorunu yoktur. Mevcut olan CD-Key le birlikte lisans işleminden sorunsuz geçebilirsiniz.)



Arkadaşlar rardan çıkan dosyaları düsük hızda cd'ye yazdırın ve bu mukemmel XP'nın keyfını cıkarın.
İso yazdırma programı dosya içinde bulunmaktadır.

Windows XP Professional SP3 Tek Link indir

Limbo Pc Oyun Full Tek Link indir Download [Sadece 70MB]


Limbo Pc Oyun Full Tek Link indirLimbo Pc Oyun Full Tek Link download

2010 yılında ilk olarak Xbox-360 oyunu olarak yayınlanan Limbo, en sonunda (PC) bilgisayar oyunu olarakta 
piyasaya çıktı.Oyunda adını bilmediğiniz bir çocuğu kontrol ediyorsunuz.Üstelik her taraf kapkaranlık.Tabiki oyunu ilginç kılan, kendisine hayran bırakan bu değil.Bana kalırsa oyunu sihirli kılan, Limbo'nun kendisine has bir oyun olmasından kaynaklanmaktadır.Limbo ise oyunun geçtiği bu karanlık gezegenin adıdır.

Limbo oyununun konusuna geçecek olursak, kontrol ettiğimiz çocuğun kardeşi kaybolmuştur.Yönettiğimiz kişi yani bizim amacımız, kardeşimizi bulmaktır.Fakat bu pek kolay olmayacaktır.

Limbo'daki karakterimizi yön tuşları ile kontrol ediyoruz.Tabiki bu esnada her macera oyununda olduğu gibi, çeşitli tuzaklar bizi bekliyor olacak.Limbo ,karanlık ve tuzaklarla dolu olan ve yönettiğimiz karakteri yok etmek isteyen canlı bir gezegendir.Limbo gezegeninde tuzakları geçmek için, onlardan nasıl kurtulabileceğinizi planlamanız gerekiyor.İşte Limbo'yu kusursuz bir oyunda yapan bu.

Limbo gezegeninin sizi öldürmek için yaptığı girişimler çok fazla.Hata yaptığınız an ölüyorsunuz.Ayrıca Limbo oyununun en güzel yani, kontrol ettiğiniz çocuğun çeşitli tuzaklarla can vermesi sonrasında, Limbo kaldığınız yerden başlıyor.Limbo'nun karanlık olması oyuncunun içini ürperttiği gibi, aynı zamanda merakta uyandırıyor.

Gerçekten Limbo gezegeninde tuzakları geçmek çok zor.Bu nedenle oyunu yapan firma, oyunda inanılmaz can verme animasyonları kullanmış.Bu sayede Limbo'yu saatlerce zevk alarak oynuyorsunuz.Limbo'nun Ölüm Animasyonları hakkında pek bilgi vermek istemiyorum, oyununda alacağınız zevki kaçırmak istemem.Oynayıp göreceksiniz artık.

Limbo'yu eğer iyi ses sistemine sahip bir bilgisayarda oynarsanız, oyunun size birçok duyguyu inanılmaz bir şekilde yaşatacağına şahit olacaksınız.Korku, merak, heyecan ....

Bence bir an önce Limbo (Pc) oyununu full ve tek link olarak sitemizden indiriniz.

Limbo Pc Oyununun Ekran Görüntüleri:




Limbo Pc Oyununun Videosu (Kesinlikle izleyin, insanı ne kadar gerdiğine şahit olacaksınız)






Limbo Oyununu Oynamak için Gereken Minimum Sistem Gereksinimi:

Arkadaşlar Limbo Pc Oyunu Windows Xp ve Windows 7 Sistemlerde sorunsuz olarak çalışır.
1.8 Ghz işlemci, 512 MB ram ile oyunu takılmadan oynuyabilirsiniz.Bu arada unutmadan Limbo oyunu 150 MB boş hardisk alanına ihtiyaç duyuyor.

Limbo Pc Oyun Full Tek Link indir Download

Limbo PC OYUN (Sadece 70.3 MB)

Gta 4 Full Tek Link indir / Download (Grand Theft Auto IV)




Grand Theft Auto 4 (IV) Oyun Hakkında Kapsamlı Bilgi:

Gta 3teki Liberty City'i herkes bilir.Gta 4 oyunu ise 2007'li yılların Liberity City'sinde geçmektedir.Bu yüzden Gta 4'te harita bir hayli büyük.Sokaklardaki arabalar ve insanlar daha fazla.Gta 4'te Liberity City dışında 5 bölüm daha yer almaktadır.GTA 4 Şehirlerin isimlerine geçecek olursak ilk şehirimizin adı Manhattan Algonquin, diğeri BrookLyn  Broker, bir diğeri Queens Dukes, bir başkası New Jersey Alderney, ve sonuncusu ise Bronx Bohan'dır.Gta 4 oyunundaki karakterimizin adı ise Niko Bellic'tir.Ne ilginç isim değilmi ? Biraz Gta 4 oyununun konusuna değinmemiz gerekirse, Niko bir önceki Gta serisinin bir önceki oyununda herşeyini kaybetmiştir.Bir gün kuzeni Roman onu arayarak Amerikaya gelmesini ister.İşte Arkadaşlar Gta 4 tam bu noktada başlıyor.
Konumuza dönecek olursak, Kuzen Roman bizi çağırırken, bazı gerçekleri bize söylemez.Kuzen Roman borç içindedir ve pis işler yapmaktadır.Tabiki bizde Gta 4 ile büyük bir serüvene başlıyoruz.Gta 4'te grafikler inanılmaz diyebilirim size.Gta 4 öyle bir grafik motoru kullanmışki, en ince ayrıntı bile düşünülmüş.Gta 4 oyununa daha birçok özellik eklenmiş.Bence bir an önce Gta 4 full tek link indirip, serüvene başlayın.Bu oyunun sizi bağımlı yapacağına yemin edebilirim.
Gta 4 Ekran Görüntüleri:





Gta 4 Oyununun Sistem Gereksinimleri: 
Öncelikle Gta 4 oyunu Windows Xp, 7 ve Vistada sorunsuz çalışmaktadır.İşlemciden söz etmek gerekirse intel core 2 quad 2,4 Ghz / AMD Phenom x3 2,1 Ghz yeterli olacaktır.Bunun dışında 1,5 Ram ve Nvidia Geforce 7900 / Ati Radeon X1900 256 mb bir ekran kartı ile oyunu rahatça oynuyabilirsiniz.
Gta 4 Oyununun Kurulumu:

Öncelikle oyun %100 çalışmaktadır.Kendi bilgisayarımda oynamaktayım.İndirdiğiniz dosya içinde 3 adet iso dosyası yer almaktadır."Deamon Tools" programını indirip, iso'ları bu programla açın ve oyunu kurun.Deamon Tools 1. iso yüklendikten sonra, 2ciyi daha sonra 3cü isoyu isteyecektir.3. iso dosyasından sonra "6. disk takınız" diye bir uyarı alacaksınız.Burda tekrar 1.ci iso dosyasını Deamon ile açın.Yükleme tamamlanacak.En son olarak crack işlemini gerçekleştirin.Crack dosyası 1ci iso( Dvd) de bulunmaktadır.Oyunu ilk açtığınızda sizden Social Club sitesine üye olmanız istenecek, burayı geçin direk Play tuşuna basıp oyuna başlayın...
Gta 4 indirme linkleri:

Rar şifresi: Okan-1
Arkadaşlar lütfen yorum yapmaktan çekinmeyin.

Need FOR Speed THE RUN Full Tek Link indir [NFS Limited Edition 2011]




NFS Need FOR Speed THE RUN Limited Edition indir, NFS Need FOR Speed THE RUN Limited Edition full indir, NFS Need FOR Speed THE RUN Limited Edition tek link indir, NFS Need FOR Speed THE RUN Limited Edition download

The Run Hakkında Bilgi:

Need for Speed serisi EA sports'un en büyük kozu.Nasıl Konami Pro Evolution Soccer Serisinde lider konumdaysa, araba yarışı dalında bu liderlik EA Sports'ta bulunuyor.Peki The Run'ın diğer Need for Speed Serilerinden ayıran farklar nelerdir? En büyük fark Need for Speed The run limited edition Frostbite 2 grafik motorunu ile çalışmaktadır.Bu sistemle bilikte oyunda gerçekleşen tahribatlar, arabaların çarpışması, patlamalar geliştirilmiştir.

Frostbite 2 grafik motoru ilk kez bir araba yarışı olan Need for Speed The Run Limited Edition oyununda kullanılmıştır.Bu yüzden grafikler diğer Nfs serilerine göre daha kalitelidir.Ayrıca oyunda düşmanlarınız sadece polisler ve diğer sürücüler değil.Yolda giderken, bir yamaçtan kopan kar kütlesi aracınıza çarpabilir.Çevre açısından bakıldığında oyunda inanılmaz gelişmeler yer almaktadır.Need For Speed The run indirip, kesinlikle oynanması gereken bir oyun.

Need For Speed Nfs The Run Limited Edition Ekran Görüntüleri:





Need For Speed Nfs The Run Sistem Gereksinimleri:

2,4 Ghz işlemci, 3 Gb Ram, 18 GB Harddisk, 512 Mb Ati Radeon 4870 veya Nvidia Geforce9800 Gt ekran kartı.Ekran kartınız belirtilen modellerden yüksek olursa oyunu çok çok çok daha rahat bir şekilde oynayabilirsiniz.

Need For Speed Nfs The Run indirme linkleri:


Need For Speed Nfs The Run Data Dosyası:
(Oyunun Çalışması için Gerekli)
Data Dosyası kurulumu: İndirdiğiniz dosyayı win rar ile açıp,  içindeki "Data" klasörünü oyunun kurulu olduğu klasöre atın.Oyunun kurulu olduğu klasörde "Data" isimli bir başka klasör olduğu için, size "Üstüne yazılsın mı?"  veya "Dosyalar Değiştirilsin mi?" gibi bir uyarı verecektir."Evet" deyin, hepsi bukadar.Bu işlemi yapmazsanız oyun çalışmaz...

Nfs The Run Data Dosyası indir

Rar PassOkan-1
Arkadaşlar Rar şifresi büyük küçük harfe karşı duyarlıdır.O harfi büyüktür.Küçük okan-1 yazarsanız kabul etmez.
Toplam Boyut: 4,6 GB

Microsoft Office 2010 Türkçe Tek Link Full Download



Blogcaner yeni bir paylaşımla karşınızda.Bugün sizlere Office 2010'u tanıtacağım.Office 2010 her bilgisayarda bulunması gereken muazzam bir programdır.Office 2010 bünyesinde, Access, Excel, infopath designer, infopath filler, oneNote, outlook, powerpoint, publisher, sharepoint workspace ve word programlarını kapsamaktadır.Office 2010'un en popüler 3 programı, excel, word ve powerpoint'tir.Excel sayesinde tablolar hazırlayarak hesaplamalar yapabilirsiniz.Örneğin öğretmensiniz, sınıfta 50 öğrenci var.Sınıfta geçen ve kalanları gösteren bir tablo hazırlamanız gerekirse, excel sayesinde bu işlemi kolayca halledebiliyorsunuz.Bunun dışında bir dilekçe yada makale yazmak istediğinizde, yazım kurallarına dikkat ederek, word sayesinde bu işlemide basitçe halledebilirsiniz.Word ve Excel ofis programlarının vazgeçilmezlerindendir.Powerpoint ile sesli ve görsel sunumlar hazırlamanıza olanak sağlar.Örneğin bir emlakçısınız, ev arsa satıyorsunuz.Evlerin resimlerini gösteren sesli bir slayt hazırlayarak, güzel bir tanıtım yapabilirsiniz.Bugün birçok alanda powerpoint yogun olarak kullanılmaktadır.Geçen Kültür merkezine gitmiştim.Bir konferans vardı.Bilgi veren bir arkadaş, ekrandaki slaytlara bakarak konuyu anlatıyordu.İşte bu slatylar, görsel sunumları hazırlamaya yardımcı olan Powerpoint ile yapılmaktadır.Office 2010'un daha birçok özelliği bulunmaktadır.Ben sizlere en çok kullanılan 3 programcığı anlattım.Office 2010 her bilgisayarda bulunması gereken yegane gramdır.
Microsoft Office 2010 Kurulum Ve Crack Atma

Şimdi gel gelelim kuruluma ve crack atmaya.

Anlatım madde madde ve ayrıntılı olacaktır. E hadi başlayalım :)


İndirdiğiniz dosyaya sağ tıklayıp buraya çıkart dedikten sonra [şifre koymadım, şifre koyanlara da sinir oluyorum neyse o ayrı konu :) ] çıkan klasöre girin.
"OFFICE 2010 Professional Plus VL -32 BIT" yazan klasöre tıklayın ve en aşağıda bulunan "setup.exe" ye çift tıkladıktan sonra kurulum başlayacaktır.

Yüklemeyi bitirdik. Gel gelelim crack atmaya.

"OFFICE 2010 Professional Plus VL -32 BIT" yazan klasördeki, crack ve oradan da firatyalcin.com klasörlerine tıklayalım.
Karşınıza çıkan dosyalardan "Office 2010 Toolkit.exe." ye tıklayınız.
Yukardaki resimde de görünen " EZ-Activator" butonuna tıklayalım.
Siyah kutuda "Office 2010 was succesfully activated." yazısını göreceksiniz.
Sadece crack isteyen arkadaşlar buraya tıklayıp indirebilirler.
Ayrıca 64 bittede çalışmaktadır

Artık orijinal bir Microsoft Office 2010 Professional programına sahipsiniz. Hayırlı olsun.
İNDİRME LİNKİ (1,2 GB)

Microsoft Office 2010 Türkçe Tek Link Full Download

NOT : Crack, dosya içinde yer almaktadır.Crack işlemini gerçekleştirmeyi unutmayınız...

Call Of Duty Black Ops Full Tek Link indir



Call Of Duty Black Ops tek link indir, Call Of Duty Black Ops indir, Call Of Duty Black Ops full indir, Call Of Duty Black Ops download

Black Ops Oyununun Detayları:

Call Of Duty Black Ops 1945-1980 yıllarında geçmektedir.Oyun bu yıllarda ki, Vietnam savaşını konu almıştır.Aslında oyunun konusunu okuduğumda, biraz tereddüt etmiştim.Bukadar uzun zamanı konu alan bir oyunun başarılı olup olmayacağı konusunda kafamda soru işaretleri vardı.Call Of Duty Black Ops ilk başlarda karlı alanlarda geçiyor.Daha sonra Vietnam'a gidiyorsunuz.Call Of Duty Black Ops oyununda bazı bölümlerde araya demo videolar girebiliyor.Oyun çok çeşitli bölgelerde geçiyor.Karakterimiz bu sürümde kursunlara ve roket atarlara daha dirençli diyebilirim.Yaralandığınızda kısa bir süre sonra iyileşiyor, Call Of Duty Black Ops'a kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz.Call Of Duty Black Ops'de birçok araç var.Bunlar araba,bot,uçak ve helikopter gibi araçlar olabiliyor.Oyunun bu versiyonunda, ölümlerde biraz abartılar gördüm.Şöyle ki herkes Call of Duty serisindeki ölümleri az çok bilir.Bir düşmanı öldürdüğünüzde, ateş ettiğiniz yer param parça oluyor.Kurşun kola yada bacağa geldiğinde o kısım kopuyor.Call Of Duty Black Ops'da ise bu biraz abartılmış açıkçası.Bu gözümden kaçmadı.Düşmanın kafasına nişaan alıp ateş ediyorsunuz, kafası kopuyor :))) normalde kopmaması lazım değil mi ? Call Of Duty Black Ops'de diğer her seride olduğu gibi birçok silah var.İşte bu silahlar oyunu gerçekten daha eğlenceli bir hale getiriyor.Bunun dışında bu seride karakterler inanılmaz çizilmişler.Karakterlere verilen mimikler atmosferi daha canlı kılmış.Resmen savaşın içinde olduğunuzu hissediyorsunuz.Okadar ayrıntıya girmişler ki, askerlerin yüzündeki ter izleri bile gözlerinden kaçmamış.Oyunda diğer dikkatimi çeken bir olay ise, ateş ettiğinizde, mermi kocanlarının silahtan çıkma olayını 10 numara yapmışlar.Bunlar dışında oyunun sesleri gerçekten oyuna farklı bir hava katıyor.Bomba seslerini açıkçası çok beğendim.Bana sorucak olursanız, Call Of Duty serisinin bu oyununu mutlaka bitirmelisiniz.

Call Of Duty Black Ops Ekran Görüntüleri:






Call Of Duty Black Ops Sistem Gereksinimleri:

Oyunu oynayabilmek için 1 GB ram'e ihtiyacımız var.Ekran kartı olarak 256 mb Nvidia Geforce 6600GT yada Ati Radeon 1600XT versiyonlarına yada daha iyisine sahip olmanız gerekmekte.Call Of Duty Black Ops 12 Gb hdd alanına ihtiyaç duymaktadır.Ayrıca Windows Xp, Vista ve 7'de sorunsuz çalışmaktadır.

Call Of Duty Black Ops Kurulumu:

Dosyadan çıkardığınız Call Of Duty Black Ops oyununu kurun ve Crack işlemini gerçekleştirin.Tek yapmanız gereken bunlar.Extra olarak başka bişey yapmanıza gerek yok.

indirme linkleri:


(Toplam boyut 7,3 GB'tır)

Fifa 2012 Full Tek Link indir [Reloaded]

fifa 2012 full indir, fifa 2012 indir, fifa 2012 tek link indir, fifa 2012 download

Fifa 2012 Oyunu Hakkında Bilgi :
Bildiğiniz gibi EA sports her anlamda, Konami firmasıyla büyük bir rekabet içinde.Bu yüzden can düşmanı Pes 2012 yi her anlamda geçmeyi amaçlamışlar.Fifa 2012 bu versiyonunda, oyunu gerçeğe biraz daha taşımak için, Player Impact Engine sistemini kullanmıştır.
Fifa 2012'ye eklenen yeni eklentiler arasında, Pro Player intelligence, precision dribbling ve tactical defending yer almaktadır.Player impact engine ile ikili mücadeleler sertleştikçe, farklı durumları saha içinde görebileceğiz.Bunun dışında sakatlıklar daha gerçekçi olacak.Tabiki herşey bukadarla sınırlı değil.Geniş görüş açısı sayesinde, yıldız oyuncular artık diğer oyuncuların kanattan yapacakları koşuları, rahatlıkla anlayabilecekler.Tactical defending ise fifa 2012'nin yeni taktiksel defansı anlamına geliyor.Fifa 2012 Defans oyunda, oyuncuların doğru pozisyon almaları, yapacakları müdahalelerle pas kesmeleri gibi yapay zekaya dayalı olaylar üzerinde kendini geliştirmeyi amaçlamış.
Sonuç olarak Fifa 2012 bu yeni sürümünde gerçekten öenmli bir aşama kaydetmiş.Fifa 2012 tek link indirip, oynamanızı öneriyorum.Fifa artık eski fifa değil...
Fifa 2012 Ekran Görüntüleri:
Fifa 2012 Sistem Gereksinimleri:
Fifa 2012 Windows xp, 7 ve Vista'da sorunsuz çalışmaktadır.İşlemci olarak, Amd x2 4000 (2.1 Ghz) yada intel çift çekirdek E2140 (1,6 Ghz) veya üstü işlemcilerde rahatlıkla çalışır.Fifa için gerekli Ram miktarı 1 Gb'tır.Son olarak Nvidia Geforce 7800 veya Ati Radeon X700 bir ekran kartı ile oyunu oynayabilirsiniz.
Fifa 2012 kurulumu:
Dosyayı rardan çıkarın.Rar içinden çıkardığınız dosyayı ister DVD'ye yazarak, isterseniz "Deamons Tools" programını indirip, bilgisayarda sanal bir sunucu oluşturup, oyunu kurabilirsiniz.Fifa 2012 crack işlemini gerçekleştirmeyi unutmayınız...
Fifa 2012 indirme linkleri:

GTA Sanandreas Full Tek Link indir (Grand Theft Auto Sanandreas Sadece 490 MB)


GTA Sanandreas Full indirGTA Sanandreas tek link indirGTA Sanandreas indirGTA Sanandreas download

Grand Theft Auto GTA SanAndreas Detaylı Bilgi:

Gta'nın bu son serisindeki adımız Carl'dır.Serinin daha önceki oyununu bilenler bilir, Carl Las Santos'ta sorunlar yaşamıştı.Artık Gta San Andreasta ki yeni mekanımız Liberty City.Carl kötü bir haber alır, Annesi öldürülmüştür.Gta Andreasta amacımız katilleri bulmak ve cezasını vermektir.Ancak San andreas'ta bize saygı duymamaktadırlar.Saygı kazanmamız gerekecektir.Gta San Andreas konusunu anlattıktan sonra biraz oyunun içeriğine göz atalım.Gta San andreasta görevler gerçekten çok güzel.Benzer hiçbir görev yok.Oyunda yapabileceğiniz şeylerin sayısı çok fazla.İsterseniz hırsızlık yapın, isterseniz dövüşün.Gta San Andreas gerçekten çok eğlenceli bir oyun.Bir başlarsanız bilgisayarın başından kalkamazsınız.Gta serisinin bu son oyununu oynamanızı tavsiye ederim.Gta San Andreas full tek link indirip, oynarsanız çok zevk alacağınızı düşünüyorum.Kesinlikle oynamanızı şiddetle öneriyorum.

Grand Theft Auto GTA SanAndreas Oyunundan Görüntüler




Oyun Hakkında Bilgi ve Oyunun Kurulumu:

- indirdiğiniz dosyayı .rar'dan çıkartın ve "Grand Ttheft Auto Sanandreas.exe" dosyasına tıklayarak oyunu kurun.
Hepsi bukadar...
Gta San Andreas için, Gta4 Araba Modu paketi dosya içindedir...

indirme linki:


rar şifresi: www.blogcaner.net
(Gta4 Araba modu icinde) Sadece 532 MB. iyi eğlenceler :)


Önemli NOT:

Yukarıdaki GTA San Andreas Light Versiyon Olup, Ses Dosyalarından Arındırılmıştır.Tamamen Full GTA San Andreas 3,8 GB'tır.Aşağıdaki linklerden full versiyonu indirip oynuyabilirsiniz.Oyun Zamunda'dan çekilmiş olup, test edilmiştir.%100 Çalışmaktadır.Arkadaşlar Gta San Andreas'ın Full Versiyonunu internette biraz zor bulursunuz.

CRACK: Crack dosyası, "HOODLUM" klasörünün içindedir


(Toplam boyut : 3,8 GB) 
(ilk 3 part : 1 GB'lık Linklerden Oluşmaktadır.)
(Son part : 850 MB'tır)

GTA Vice City Full Tek Link indir (Grand Theft Auto Vice City + Türkçe Yama Sadece 240 MB)

Serininn eski ve hala oynana bilen güzel oyunu hepimizin enaz bir kez oynadığı GTA Vice City + türkçe yaması sadece 240 MB eskide olsa mutlaka herkesin bilgisayarında bulunması gereken bir oyun.
Grand Theft Auto GTA Vice City Oyunundan Görüntüler




Oyun Hakkında Bilgi ve Oyunun Kurulumu:

Türkçe Yaması ile oyunu %100 oranında Türkçe yapabilirsiniz.Türkçe yama dosya içindedir.
- indirdiğiniz dosyayı .rar'dan çıkartın ve "_Unpak.bat" dosyasına tıklayarak oyunu kurun.
Hepsi bukadar...

indirme linki:

(Sadece 240 MB)

Önemli NOT:

Üstteki GTA Vice City Light Sürüm Olup, Audio(ses) dosyalarından Arındırılmıştır.Tam anlamıyla Full GTA Vice City 1,3 GB'tır.Alttaki linklerden full versiyonu çekip oynuyabilirsiniz.Vice City Zamunda'dan indirillmiş olup, denenmiştir..%100 kusursuz çalışmaktadır.Arkadaşlar Vice City'nin Full Sürümüne internette biraz zor rastlarsınız. Full Vice City...


(Toplam boyut : 1,3 GB) 
(ilk part : 715MB)
(ikinci part: 600MB)